20 серпня 2020

У серці кожної дитини живе любов до України

Напередодні святкування Дня Незалежності України в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки відбулося талант-шоу «Хай в серці кожної дитини живе любов до України».

Читачі нашої бібліотеки привітали всіх та створили справжній святковий настрій. Абрамова Анна, Малков Іван, Середа Катерина, Венгер Анна, Калюжний Микита підготували творчі виступи, декламували вірші про державні символи, сторінки історії українців. А юні Ареф’єва Мілана та Софія, які роблять перші кроки у великому спорті, продемонстрували свої досягнення. 



До привітань приєдналися вихованці музичної школи №1 та учасники колективу «Зорепад» Херсонського державного будинку художньої творчості, лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів, які влаштували для всіх присутніх справжній святковий концерт. 





Родзинкою концертної програми стало дефіле у вишиванках з рушниками, що є національними символами та справжніми скарбами українського народу. Кожний присутній мав змогу продемонструвати свою святкову вишиванку на бібліотечному подіумі, що викликало справжній захват та сплеск гарного настрою.

До дня Незалежності в бібліотеці було організовано патріотичний челендж «З днем народження, країно!», під час якого кожен бажаючий міг привітати Україну віршем. Добірка з цих челендж-вітань увійшла до відеоальбому:

Фінальною точкою свята був виступ сестер Демидась, які виконали пісню «Україна - це ти», а всі гості і учасники свята не залишились байдужими та доєднались до її виконання. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік