21 серпня 2020

Літо - це маленьке життя!

Вже добігає кінця безтурботне, жарке, лагідне, маленьке життя під назвою ЛІТО - час мальовничого відпочинку, казкових пригод, незабутніх вражень, час довгих ігор і забав. Весь цей час відділи обслуговування Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки намагалися правильно організувати, наповнити важливими, привабливими та звичайно ж корисними подіями життя своїх користувачів.

Кожного дня  читачі молодшого відділу знайомилися з новими книжками, брали участь у святах, тематичних тижнях та програмах літніх читань, заробляючи бібліотечні «гроші» та отримуючи подарунки - книжки; вирушали в ЧИТОмандри, складаючи власну мапу сучасних історій; читали та віртуально знайомилися з сучасними українськими дитячими письменниками.

Але й не аби яке значення наші грайлики - читайлики приділяли інтелектуальним змаганням та зустрічам. Саме одне з таких нещодавно відбулося у приміщенні рожевої зали. Обертаючи Колесо Фортуни, малеча потрапляла на певного кольору доріжку і відповідала на запитання.

А запитання були різного характеру. Тут потрібно було пригадати і мультиплікаційних героїв, і предмети, які нас оточують, рослинний і тваринний світ, українські страви, історію і символи нашої країни.

Тож наше бібліотечне ЛІТО було суперсучаснішим,  супергарячим, суперактивним, суперрухливим та суперпізнавальним!   


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік