11 березня 2013

Читаємо казки дітям


10 березня у відділі обслуговування дошкільнят та школярів молодших класів зібралися батьки читачів Херсонської обласної бібліотеки для дітей, які завжди у пошуку нових методів та прийомів у вихованні власної дитини. Тема зустрічі - «Що і як читати дітям?» із циклу занять для батьків «На наші гарні книжечки чекають ваші діточки». Вплив казки на виховання, значення  казкотерапії, страшні казки та їх роль у самотерапії – ось основні питання розглянуті на цьому засіданні. 






Батьки обговорювали ситуації, які траплялися на їх життєвому шляху, слухали рекомендації психолога щодо підбору казки, познайомилися з іграми, які підвищують самооцінку дитини, дізнались про причини, із-за яких малюку не хочеться лягати спати та як виправити такі ситуації. Відповідальні мами навіть переписували корисні поради по вихованню малюка. 
Відбулося знайомство з тестовою версією нового веб-проекту бібліотеки «Казочка на добраніч». Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь в обговоренні зазначеного проекту. Хай казочка на добраніч стане у пригоді дітворі.


Анжела Ракша,
головний бібліотекар
відділу обслуговування 
дошкільників та учнів 1-4  класів

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік