18 березня 2013

День Святого Патріка з волонтерами Корпусу Миру


Сектор документів іноземними мовами Херсонської обласної бібліотеки для дітей привітав клубівців  на черговому засіданні English Club, яке відбулося 17 березня! Як завжди, час пролетів непомітно! До інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» завітали волонтери  Корпусу Миру США в Україні Ліндсі Ділоретто та Деріл Френсіс, які розповідали нашим діточкам багато цікавого про поширене свято у світі – День святого Патріка (Saint Patricks day).


А ви хіба не знали про такий? Тоді шкода, що Вас не було з нами, тому що окрім розповідей  про історію цього неординарного свята, всі присутні поглибили свої знання про Ірландію та її культуру!
Для молодшої групи працівники бібліотеки підготували розмальовки з лепріконами, до речі, які є символом свята, та дізналися, чому всі у цей день одягають речі зеленого кольору.


Клубівці середньої групи дивилися відео с традиційними  ірландськими танцями, та створили своє власне дерево побажань з трилисників. Авжеж, не  обійшлося й без активних ігор!
Старші учасники клубу  переглянули презентацію про заснування та основні традиції цього свята та перевірили  свої нові знання граючи в Jeopardy та розгадуючи тематичний кросворд. Також підліткам  було цікаво поспілкуватися з молодими іноземними гостями англійською мовою та отримати відповіді стосовно їхнього життя та інтересів.  Деріл та Ліндсі  щиро відповідали на запитання, та звісно ж, їм також було цікаво чим саме цікавиться українська молодь, які в них уподобання.



Учасники англійського клубу та працівники бібліотеки з нетерпінням чекають на наступну зустріч з американцями та сподіваються, що вона пройде так само жваво.
Анна Рєзнік,
зав.відділом сектору
документів іноземними мовами

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік