16 березня 2013

"Кібершколярики": уроки читання+уроки малювання


Хто сказав, що діти не можуть стати співавторами сучасного письменника?! І проілюструвати його книжку власними малюнками?
Учні другого і третього класів школи  № 13, які вже півроку є активними учасниками навчальної бібліотечної програми «Кібершколярики», довели, що здатні на це. Вони за допомогою комп’ютера створили гарні ілюстрації до книжки І. Андрусяка «Звіряча абетка».
13 березня діти відвідали відділ Інтернет-послуг. Завідуюча відділом для молодших школярів та дошкільників розповіла юним читачам про творчість сучасного дитячого письменника І. Андрусяка.
А співробітники відділу Інтернет-послуг познайомили школярів із програмою Paint та провели серед художників-початківців турнір. Діти, освоюючи програму, намалювали симпатичного і зовсім нестрашного вовчика, гарненького слоненятка, крокодила і щучку, веселого рака, щиглика і фазана.
У результаті вийшло чудове видання в електронному форматі – версія «Абетки» про тварин від шанувальників творчості київського письменника. З ним ви можете ознайомитись на нашій веб-сторінці.


Світлана Хурса,
завідуюча ІЦ

1 коментар:

Додайте ваше ім'я та вік