18 березня 2013

Пригодам –УРА!

Саме під такою назвою 17 березня в Херсонській обласній бібліотеці для дітей зібрав дитячий клуб «Читай-компанія мандрує» своїх маленьких друзів, які є великими знавцями пригод та цікавих історій. 
  
   
Вірші та казки дитячого письменника Анатолія Костецького сприяють розвитку фантазії, у таких, ніби, простих буденних речах. Якщо не віриш, тоді спробуй бути гарним песиком чи розумним котиком. Учасники клубу разом з котиком робили зарядку, чистили зуби, зав’язували шнурки та вчилися вітатися.

Хоча ще не всі «читайлики» ходять  до школи, але всі знають, що можна класти в портфель. І навіть якщо потрапила туди іграшка – не біда, бо ти ще дитина, і гратися ніхто не забороняв, ну… хоча б на перерві.



А «Бюро знахідок» А.Костецького стало справжнім відкриттям. Виявляється загубилася совість. Як бути? Щоб цього ні з ким не трапилося, треба бути чемними та гарними товаришами. Читаючи вірші Анатолія Георгійовича, поринаєш у світ розказаної ним історії, і стаєш її героєм. А герої - дуже потрібні.
Якщо бажаєш подорожувати «літературними дорогами», то чекаємо на тебе у дитячому клубі, юний друже, в компанії читаючих та вихованих друзів. 


Наступна зустріч на роддиному святі "Тато, мама, я - читайликів сімʾя!". Цікаві ігри та конкурси, а ще презентація веб-проекту "Казочка на добраніч!" чекають на тебе.

Анжела Ракша,

головний бібліотекар
відділу обслуговування 
дошкільників та учнів 1-4 класів

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік