06 березня 2013

Що і як читати дітям?

Шановні батьки допитливих школяриків!
Ви хочете дізнатися:
-    як дитині позбутися комп'ютерної, телевізійної або телефонної залежності?
-    як підвищити самооцінку невпевненій у собі дитині?
-   як її навчити правильним моделям поведінки без зауважень і нотацій?
-   як навчити поважати і цінувати маму?

Тоді Вам варто завітати у Херсонську обласну бібліотеку для дітей  10 березня о 10:00. Саме тоді у нас проходитиме 4-а зустріч з батьками, які хочуть дізнатися «Що і як читати дітям?»

Буває так, що не знаходиш способів, як пояснити дитині те чи інше поняття, або як вийти із складної ситуації, в яку потрапив школярик. Фахівці вважають, що казкотерапія може допомогти навіть дорослій людині. Бо казка – це спосіб передачі слухачеві різних способів поведінки людей.
Ви можете дізнатися як створити власну казку, знаючи проблеми вашої дитини. Під час казкотерапії мрії дитини стають дійсністю, вона починає розуміти свої страхи і вчиться знаходити за допомогою дорослого позитивне рішення. Саме про такі казки й піде мова 10 березня о 10-00 в Херсонській обласній бібліотеці для дітей (Червоностудентська, 21).



А ще батьки почують, які вправи підвищують самооцінку дитини, як малюк може усвідомити свої риси характеру, які ігри лікують і покращують настрій та поведінку.
Інвестуйте одну годину вашого вільного часу, щоб дізнатися про прийоми та методи, якими володіють дитячі психологи на занятті для батьків «Що і як читати дітям?» в обласній бібліотеці для дітей 10 березня о 10.00.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік