25 березня 2013

Казки он-лайн від бібліотеки

«Тато, мама, я – читайликів сімʾя!» - під такою назвою 24 березня в обласній бібліотеці для дітей пройшло родинне свято. Саме тут допитливі малюки та їх батьки дізнались про відкриття нового веб-проекту «Казка на добраніч», який створено працівниками Херсонської обласної бібліотеки для дітей. 





Тут є аудіо записи українських казок та казок народів світу, а також авторські історії. Батьки можуть залишати свої коментарі та побажання щодо репертуару казок, привносити свої ідеї, щоб ресурс був корисний для малечі. 



На родинне свято завітали відомі професійні вихователі – Фрекен Бок, Мері Попінс та Вусатий нянь. Батьки та бабусі змогли позмагатися на краще виконання колискової з м/ф «Бременські музиканти», передаючі один одному ляльку. Усі учасники отримали пам’ятні відзнаки – жартівливі медальки у формі пустушок.
А малюки спробували відгадати назви історій, завдяки кадрам з дитячих мультфільмів. Ще читацькі родини почули історію бібліотеки від заснування до сьогоднішнього дня. 
Найактивніші сім’ї поділилися своїми враженнями про новостворений сайт «Казка на добраніч» http://www.library.ks.ua/kazka/:


Оксана Гунько


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік