03 березня 2017

Неси добро у світ природи

Природа — це наше багатство, яке ми повинні берегти і охороняти. Не можна завдавати їй шкоди. Треба її любити і уважно, дбайливо ставитися до неї.

2 березня до нашої бібліотеки завітали вихованці початкових класів Херсонської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату I-ІII ступенів (для глухих дітей) на природознавчий колаж «Буду я природі другом».

На них чекала цікава пригода, адже завдання та розваги для них приготували мешканці лісів і морів, дикі та свійські тварини, квіти.




Протягом заходу наші маленькі гості допомагали деревам знайти листочки. А квіточки приготували гру у фанти, під час якої треба було зобразити тварину, яка зазначена на картці. Після виконання цього завдання у дітей утворився справжній квітник.




Разом з веселими Райдугонами малюки утворили справжню веселку, пригадавши при цьому, що є в природі певного кольору.

Уявивши себе у нічному лісі, діти впізнавали тварин за силуетами.

Окрім цього учні відгадували загадки, підбирали одяг та предмети відповідно до певних явищ природи та багато інших цікавих та веселих завдань.




Насамкінець, у техніці аплікації діти створили картини природи .

Протягом години діти не лише поринули у світ природи, а й стали її частинкою, побачили її красу, відчули її велич. Ставтеся до всього, що вас оточує, з любов’ю і світ стане краще!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік