24 березня 2017

Читацький бум!

24 березня в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки проходив II тур обласного міжвідомчого конкурсу на звання найкращого читача 2017 року «Велика книга читацьких рекордів Херсонщини». Це був справжній читацький бум! Такої великої кількості найкращих читачів бібліотека давно не бачила. З трьох адміністративних районів міста з’їхалися 63 хлопців та дівчат, учнів 6 та 7 класів загально-навчальних закладів міста. Кожен з собою привіз свою улюблену книгу та цікаву історію про неї. У когось це великий історичний роман, як наприклад «Сторожова застава» Володимира Рутківського, а у інших - невеличкі, але дуже цікаві детективи від Олеся Ільченка.



Змагання проводились у формі презентації-рекомендації прочитаного учасниками твору. Лунали сьогодні у залі вірші і співи, міні-вистави та огляди, а у когось просто гарно зроблена презентація і навіть, буктрейлер до прочитаної книги. Малюнки, закладини та буклети від читачів, які обожнюють різноманітні книги та багато читають, переконали усіх присутніх у тому, що читати це здорово, а багатий вибір сучасної української літератури - вражає!




Імена переможців дізнаємось вже в понеділок на сайті  бібліотеки.

А попереду - канікули, бажаємо всім гарно відпочити і чекаємо вас протягом тижня у бібліотеці, адже ще так багато непрочитаних і цікавих книг чекають на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік