06 березня 2017

Тільки для тебе



5 березня у відділі естетичного виховання в рамках роботи Херсонського локального центру відбулося чергове засідання клубу творчого самовираження «Мій світ». Темою заняття стало виготовлення листівок у стилі скрапбукінгу напередодні свята 8 березня. Майстер-клас з виготовлення надзвичайно гарних листівок провела Олександра Володимирівна, мама нашого юного читача Ващука Андрія.



Слово «скрапбукінг» в перекладі означає «книга з вирізок». Назва дуже захоплюючого виду ручної роботи. Загалом це техніка оформлення альбомів з фотографіями, де для прикраси знімків беруться різні стрічки, бантики, наклейки, всі дрібні пам'ятні речі, які асоціюються з важливими моментами.


Пані Олександра продемонструвала свої роботи, виготовлені власноруч у техніці скрапбукінг. Потім за допомогою різних матеріалів - малюнків, пайеток, написів, стрічок діти, фантазуючи, прикрашали власні листівки.


Незвичайні листівки будуть чудовим подарунком для рідних та близьких. Відділ естетичного виховання вітає всіх жінок з наступаючим святом – Міжнародним жіночим днем!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік