03 березня 2017

"Херсонщина пам’ятає…"

Щорічно у березні відбувається міський конкурс "Херсонщина пам’ятає…", який присвячено річниці визволення рідної таврійської землі від фашистських загарбників. У 2017 році діти змагалися у номінаціях "Декламування", "Літературно-музична композиція" та "Юні екскурсоводи".


3 березня у ХОБД ім. Дніпрової Чайки пройшли читання віршів та прози, що присвячені подіям Другої світової війни. Учні з 37 навчальних закладів міста підготували виступи з творами цієї тематики. Такі заклади, як ЗОШ № 22 і № 18, № 4 и № 30, НВК № 8 і № , гімназій № 1 і № 20, взяли участь у всіх трьох вікових категоріях.




Журі конкурсу у складі Бардашевська Анна Іванівна - голова журі, директор КЗ "Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки" Херсонської облради, заслужений працівник культури України; Кирпач Олена Василівна - заступник директора ЗОШ № 34; Станіславчук Яків Афанасійович – ветеран другої світової війни прослухало декламування майже ста учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Херсон і визначило переможців. Їх імена будуть урочисто оголошені під час фінального заходу конкурсу 13 березня. Журі відзначило високий рівень підготовки учнів до конкурсу та вдалий вибір творів для декламування.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік