01 липня 2020

Вистава на мільйон

У відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки читайлики знову відправилися у мандрівку, цього разу «подорожували» казками братів Грімм.
Діти з цікавістю слухали розповідь бібліотекарки про життя найвідоміших казкарів усіх часів і народів. Вони були водночас науковцями, працювали над «німецьким словником», і збирали народні казки та пісні. Сюжети яких лягли в основу відомих нам казок. За мотивами казок братів Грімм створено багато фільмів, мультфільмів, аніме-серіалів, театральних вистав , балетів.. 
Маленькі читачів з легкістю відгадували героїв з улюблених казок: Король-жабеня, Гензель і Гретель, Червона Шапочка, Золотий гусак, Кіт у чоботях, Білосніжка, Синя борода, Спляча красуня, Попелюшка, Рапунцель. Складнішим, але не менш цікавим було вгадати пісню з мультфільму, адже мелодія звучала навпаки. 
Цікаві завдання налаштували учасників на творчість. Сьогодні вони були акторами не простого, а тіньового театру.
Прем’єра вистави за мотивами казки братів Грімм «Червона Шапочка» відбулася! Юні актори дуже старалися, наділяли своїх героїв характерними рисами, емоціями, створювали образ.

Ми знову переконалися, що жодна дитина не уявляє свого життя без чарівного світу казок. 
Наступної середи ми знову будемо подорожувати. Отож, юні друзі, збирайте валізи і хутчіш з нами на пошуки нових цікавих пригод!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік