31 липня 2020

Спекотний зорепад подарунків триває!

Літо – це не лише час розваг, але й час корисного дозвілля, під час якого ви можете відкривати нові, незвідані для себе світи читання та дізнаватися  багато цікавого. Херсонська обласна бібліотека дітей ім. Дніпрової Чайки для дітей продовжує активно зустрічати читайликів, заряджати позитивом, та дарувати їм гарний настрій протягом спекотного літа.
@library_kherson_ua

##хобд вітає табір "Сонечко"☀Гарний настрій та заряд енергії на цілий день гарантовано!👦📚👧 ##діти##розваги##книги##сміх##літо

♬ Toca Toca - Project X
Традиційно, сектор абонемента реалізує програму підтримки дитячого  читання «Канікули з книгою 2020» за допомогою якої наші користувачі подорожують «бібліокосмосом»  та здійснюють читацькі відкриття. А ще, отримують БІВи (бібліотечна інтелектуальна валюта) та «купують» за них надзвичайно яскраві книги, на будь-який смак. 
Упродовж двох місяців до літніх читань долучилися понад 100 активних, ерудованих «членів екіпажу». Дослідники «бібліокосмосу» придбали подарунки з книжкового кіоску, які були виставлені на «продаж».
На сьогодні лідерами «космічної гонки» стали:  Черкасов Олександр, Середа Катерина, Воробйов Олександр, Тарасенко Софія, Тарасенко Максим, Борідько Кирило, Куниць Ксенія.



Так тримати!
Вітаємо, залишайтесь з нами та досягайте нових вершин!
Залишився ще цілий місяць, упродовж якого ви можете отримати свій квиток на незабутню подорож «космічним бібліошатлом»! Читайте, пізнавайте та поспішайте отримати свій ексклюзивний подарунок!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік