27 липня 2020

Літні «фішки» сучасної книжки. Леся Воронина

І знову раді вас вітати на наших ЧИТОмандрах у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. Сьогодні ми «завітали в гості» до дуже талановитої людини, для якої писати дитячі твори – це не тільки робота, а і задоволення. Ще у дитинстві вона почала складати фантастично-гумористично-таємничі історії та «лякачки», які розповідала під час тихої години у дитячому садку. Знайомтеся! Сучасна дитяча письменниця Леся Воронина!
З кожною сторінкою  її творів діти занурюються у світ фантастичних пригод разом з «Хлюсем», шпигунських пристрастей з «Суперагентом 000», інопланетних змов з «Прибульцем з Країни нямликів», шукають і знаходять вихід з нереальних ситуацій із «Слоненям на ім’я Ґудзик». Наші читачі дізналися, що існує «Таємне товариство» та захотіли  спробувати пройти випробування і стати справжніми секретними агентами.
Але для вступу в «Школу таємних агентів» треба було пройти тестування та показати свої здібності і вміння дотримуватись всіх правил секретності. Тестові завдання на увагу, пам’ять, уяву, логічне мислення були складні. Але палке бажання стати «учнем» незвичайного навчального закладу переважило усі складності.

Іспит був складений всіма учасниками  сьогоднішньої мандрівки.  Залишилось тільки більш детальніше вивчити досвід всіх героїв книжок Лесі Ворониної та  дочекатися  нових пригод від чудового, позитивного  автора. 
А наступного тижня, у понеділок на вас чекає захоплююча подорож казками сучасних українських письменників. Завітайте! Не пошкодуєте!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік