09 липня 2020

Мандрівка в книжкове літо – це настрій на УРА!

Літня пора року надає дітям безліч вільного часу для енергійного відпочинку і розвитку. Це час ігор, розваг, свободи у виборі занять та  активного читання. Літо з бібліотекою – це найкраща можливість поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю сучасних письменників, відкрити для себе нових героїв, пізнати нові світі.
У будь-яку пору року працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки намагаються організувати незабутнє та пречудове проведення часу в книгозбірні. І в цьому  мали змогу переконатися вихованці міського табору відпочину «Сонечко».
Веселкова палітра ігор і розваг дала змогу «розфарбувати» дозвілля малечі різнокольоровими барвами. А саме - віртуально потрапити до Парку Юрського періоду та «познайомитися» з динозаврами у форматі «Віртуальне літо – пригодами зігріте» запропонував Медіа-центр.
З’ясувати «Хто на світі всіх сильніший, наймогутніший, мудріший» сприяла спортивна платформа, яка була влаштована на базі Сектору документів на іноземних мовах. Також тут можна було погратися у відому в усьому світі гру - футбол, але цього разу він був літературний, та дізнатися, які ж книжки для дітей створюють дитячі письменники-сучасники.
Літні «Activities» допомогли присутнім пригадати англійською різноманітні види спорту та спортивні ігри різних народів світу.
А для того, щоб отримати «Квиток на Диснеївський експрес» відвідувачам було влаштовано «бродилку»  сторінками улюблених казок.
Тож, як що  ви бажаєте отримати позитивні емоції від барвистого літа, від зустрічі з літературними героями, покращити навички спілкування, розвинути свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнити багаж необхідних знань - скоріш до бібліотеки! У нас цікаво завжди!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік