17 липня 2020

Журнальна котовасія

Все цікаво для малят!

Мова йде про кошенят!

Літні канікули у самому розпалі, а це означає що в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки тривають зустрічі в рамках програми «Канікули з книгою». Так, за доброю традицією, щочетверга сектор періодичних видань радо зустрічав маленьких прихильників муркотливо- пухнастих створінь – котів.

«Котячий бум» розпочався з пошукової експедиції журналами. Кожен випуск, що містив відомості про братів наших менших, зокрема кошенят, малеча досліджувала дуже ретельно та відкрила для себе купу «родзинок» про життя домашніх улюбленців та їх уподобання. Вправа «Ти мені – я тобі» дозволила нашим користувачам поміркувати, про що думає кішка, коли муркотить собі під вуса, та поділитися своїми думками з присутніми.  


«Цікавинки із торбинки», що підготував бібліотекар, стали в нагоді хлопчикам та дівчатам під час перегляду мульт-колажу, де головними героями є коти, а на згадку про зустріч, кожен зробив власноруч, в техніці орігамі, кумедного, веселого смугастика.


Тож запрошуємо всіх і надалі відвідувати сектор періодичних видань та поринути у чергове журнальне турне, яке ми влаштуємо для вас наступного четверга  об 11.00. Буде весело і цікаво!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік