24 липня 2020

З Фіксиками до бібліотеки!

Теплі літні місяці – найбільш безтурботна для наших користувачів. У дітей з’явилося  багато вільного часу, а батькам хочеться щоб вони провести його з максимальною користю.
Цього літа, як і завжди, Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки забезпечує своїм читачам яскраві враження та змістовний відпочинок. Всі бажаючі разом з бібліотекарем зали періодики відправились у журнальну подорож, щоб дізнатися про найцікавіші винаходи зроблені дітьми. А допомагали нам в цьому всім відомі Фіксики, адже вони знають майже все.


Допитлива малеча зі сторінок журналів дізналися, що таке смачне, всіма улюблене фруктове морозиво винайшли їх однолітки, а ще батут, пластилін, калькулятор і навіть прапор Аляски.


Під час завдань, які запропонувала виконати бібліотекар, учасники заходу із великим захопленням та ентузіазмом виплутатись з різних ситуацій і як винагорода для них стала іграшка, яку вони зробили власноруч – «Більбоке». Ця іграшка з’явилася у Франції у 19 столітті, нею залюбки грали як діти так і дорослі.



Тож, любі друзі запрошуємо вас приєднатися до нашої веселої компанії, і разом наступного четверга об 11.00 відправитись у незабутні мандри сторінками журналів за новими знаннями та яскравими емоціями.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік