28 липня 2020

Коли бібліотека – справжній друг

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки є справжнім другом для допитливих, розумних, відкритих до нових знань дівчаток та хлопчиків. Самі такі читачі, а це вихованці міського табору відпочинку «Сонечко», стали учасниками цікавих, креативних, пізнавальних заходів та ігрових програм у бібліотеці.
У відділі естетичного виховання діти разом з капітаном-книгоманом відправилися у  подорож за скарбами. Під час морських пригод дружня компанія долала морські перешкоди, які траплялися її на шляху, дізналася про винаходи дослідника світового океану Жак-Ів Кусто, збагатила словниковий запас, і  здобула головний скарб – нові знання.


У залі періодики допитлива малеча змагалася в журнальному батлі «Крутіше всіх». Діти з великим захопленням виконували всі цікаві завдання і як винагорода за старання для них став перегляд мультфільмів у форматі 3D.



Відділ Інтернет послуг провів для дітей пізнавальну вікторину з комп'ютерної грамотності, де поряд з ігровими завданнями була цінна інформація: з чого складається комп'ютер, які карти працюють у системному блоці та як створювалися периферійні пристрої.
Меню порад  «Мандрівка до країни здоров’я»  сьогодні  отримали діти табору «Сонечко», завітавши до сектору абонемента. Той, хто веде здоровий спосіб життя, сповнений енергії і сил. Бібліотекар провела для дітей  пізнавальну вікторину, цікаві  конкурси, де кожен зміг проявили  свої знання,  показати вміння та активність. А ще діти розповідали про свій раціон та режим дня, ділився цікавими лайфхаками стосовно здорового харчування.
Читальна зала запросила підлітків на дуель чарівників «Фантастичні світи Джоан Роулінг», яка відбулася до ювілею авторки. Учасники змагалися між собою, виконуючи інтерактивні завдання за серією книг про хлопчика-чарівника Гаррі Поттера.

А молодші школярики здійснили віртуальну екскурсію до Літературного зоопарку та познайомилися із друзями літературних героїв. Гарні враження, настрій та цінні знання стануть у нагоді нашим друзям - вихованцям міського табору відпочинку «Сонечко». 

До нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік