06 липня 2020

Український книгоряд для дівчат та хлоп’ят!

«Український книгоряд» 
Всіх запрошує малят
В ЧИТОмандри вирушати
І письменників шукати!
Ці сучасні книжечки
Вам розкажуть залюбки
Казку на усякий смак.
Ти ж читати вже мастак?
Тож читай, шукай та грай,
БІВи влітку заробляй!
По землі крокує бажане, довгоочікуване літо. Час відпочинку, розваг, нових вражень та веселощів. А як зробити так, щоб ця дивовижна пора запам’яталася та ще й стала «вигідною» для наступного навчального року? Гадаєте це нереально? Зовсім ні.  Все дуже просто, бо для цього потрібно лише взяти участь у програмі дитячого читання «Канікули з книгою 2020», яка нарешті стартувала 15 червня! 
Відділ обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів запрошує всіх бажаючих книгодрузів податися у ЧИТОмандри Україною. Здійснити цей фантастичний вояж - гру охочим і небайдужим до читання «допоможуть» сучасні українські дитячі письменники.
Читаючи їх твори, та виконуючи різноманітні завдання за змістом, учасникам потрібно ще й самостійно з’ясувати, а потім вказати на карті України, яку вони отримали на старті, місце народження, або де зараз мешкає автор, розмістивши фото письменника на території певної області. 
Маленькі мандрівники вже познайомилися із творчістю Олександра Дерманського та Галини Вдовиченко. Але попереду ще чекають незабутні «зустрічі» із Мариною Павленко, Іваном Андрусяком, Тетяною Стус (Щербаченко) та іншими.
Тож протягом цього літа помандрувати доведеться немало, а в кінці - скласти  власну мапу сучасних історій.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік