21 серпня 2020

У пошуках викраденого Дня народження!

Що може бути цікавіше, ніж зустріч із самісіньким справжнісіньким Піратом? Посвята в пірати, розбійницькі ігри, естафети, ігри на спритність, силу і хоробрість! Тематична вечірка в піратському стилі - це не тільки чудове проведення вільного часу, але й чудова можливість зануритися в улюблений з дитинства світ морських розбійників та авантюр. Адже без цих персонажів не було б більшої частини пригодницької літератури і кіно.


А що ж робити, коли ця реальна, невгамовна особа вкрала ваше День народження? Відповідь одна – мерщій збирати друзів і вирушати на пошуки свого чарівного і казкового свята, який відзначається раз на рік. 


Саме у стилі піратської вечірки відзначив  свій черговий День народження Олександр Воробйов, який постійно, вже дев’ять років поспіль, відвідує нашу книгозбірню і є активним учасником багатьох наших конкурсів, програм, проектів, змагань.


Іменинник запросив свої гостей у подорож – пошук свого Дня народження, де на шляху до цього скарбу гості побували на Березі Кмітливості, у Печері Ігор, на Острові Чунга-Чанга, у Лагуні Пригод. Присутні, які на деякий час самі перетворилися на юних піратів «заселяли» безлюдний острів, рятувались від атаки піраній,  в’язали морські вузли, співали пісень та зав’язаними очима шукали безпечні шляхи пересування до подарунків та солодощів.


Свято було врятовано, а розбишацька  вечірка вдалася на славу!

 

1 коментар:

  1. Дуже вдячні усією родиною працівникам дитячої бібліотеки. За всі роки😄, за всі рази відвідувань тільки приємні враження і спогади про чудові заходи! Щиро дякуємо всім починаючи з керівника до кожного працівника. Разом ви створили прекрасну атмосферу в яку моя дитина завжди поспішає як додому!

    ВідповістиВидалити

Додайте ваше ім'я та вік