01 жовтня 2021

Формула успіху від Оксани Досенко

До Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки на Відкритий урок читання завітали учні гімназїї №6. Рецептом свого успіху із старшокласниками поділилась Оксана Досенко – начальник відділу міжнародного співробітництва департаменту економіки та інвестицій Херсонської міської ради.

Пані Оксана навчалась в Херсонській школі №36. Пам’ятає талановиту вчительку хімії, яка закохала її у свій предмет. Звернула увагу дітей на те, що у сучасному світі для того, щоб бути конкурентоспроможним на ринку праці, потрібно постійно читати та отримувати нові знання. Оксана Борисівна має три вищі освіти. Нещодавно завершила навчання  в Одеському регіональному інституті державного управління при президентові України.

Також удосконалює свої знання з англійської, які їй необхідні в роботі.

Захід відбувався у формі інтерактивного інтерв’ю. Тож кожний гімназист мав можливість поставити запитання гості.


Цікавим було питання: «Книгу якого херсонського письменника Ви б із задоволенням прочитали ?» Серед письменників-краян вважає фаворитами Анатолія Кичинського  та Віктора Вальда. Саме їх твори перемогли в обласному конкурсі «Краща книга Херсонщини». Оксана Досенко перечитала твори всіх учасників, а крім того розробляла положення конкурсу та здійснювала його юридичний супровід. 

Пані Оксана надзвичайно активна читачка,  полюбляє історичні романи. Особисто знайома з Віктором Вальдом та запропонувала йому написати роман про Софію Богданівну Фальц-Фейн.

Разом із Оксаною Борисівною  діти вивели «ФОРМУЛУ УСПІХУ», у складі якої:

ЗДОРОВ’Я, РОДИНА, ДРУЗІ, РОБОТА, ГРОМАДСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ, БЛАГОДІЙНІСТЬ, СПОРТ, НАВЧАННЯ + ЧИТАННЯ!



На завершення Відкритого уроку читання Оксана Досенко подарувала ТОП-5 книг, які рекомендує прочитати:

1.П.Загребельний, «Роксолана»

2.Дж.Лондон, «Жага до життя»

3.100 знаменитих жінок

4.Е.Портер, «Полліанна»

5.А.Задерейчук,«Создавая рай. История рода Фальц-Фейнов».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік