18 жовтня 2021

Клубні зустрічі онлайн

Бажаєте «підтягнути» свою англійську, вивчити або вдосконалити свою німецьку? Доєднуйтеся до клубних об’єднань сектору документів іноземними мовами Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, в період карантину – зустрічі в онлайн форматі.

Учасники німецькомовних клубів вчаться  писати та читати німецькою, співають пісні, поповнюють словниковий запас,  знайомляться з культурою та традиціями Німеччини.  Щоб усе встигати  потрібно планувати свій день правильно, саме цим і займалися клубівці під час Zoom-зустрічі. Завдання розпорядку дня – це максимально точно розподілити сили і час для того, щоб виконати більшу кількість щоденних завдань за меншу кількість часу. Отож наші читачі не лише вивчали німецьку, а й складали свій індивідуальний режим дня.



Учасники English Club for Тeens збираються, щоб в ігровій формі вчити англійську мову, виконують різноманітні завдання, грають в настільні ігри і звичайно ж спілкуються. Zoom-зустрічі не менш цікаві аніж офлайн, адже працівники сектору документів іноземними мовами готують до кожної зустрічі  низку цікавих та пізнавальних завдань. Діти мають бажання вчитися, приймають активну участь у обговоренні різних тем. Наприклад, у неділю учасники обговорювали домашні справи – найважливішу частину нашого життя. Використовуючи платформу WordWall, зробили кілька завдань по консолідації слів і фраз.

Отож, карантин не завадить навчанню та спілкуванню учасникам мовних клубів.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік