07 жовтня 2021

З підлітками про головне: онлайн-розмова з Юлією Чернієнко

Карантинні обмеження – не завада цікавим зустрічам!

Так, адже на допомогу приходять онлайн-сервіси для спілкування – такі, як Zoom.

6 жовтня дев’ятикласники зі школи № 4 зустрілись в онлайні із цікавою херсонською авторкою, яка пише для підлітків, – Юлією Чернієнко.


За щирою розмовою авторка розповіла про себе, свою творчість та свої книги. Зокрема, як із виходом першої повісті – «Помста» – здійснилася її заповітна мрія – стати письменницею. Школярів зацікавила ця книга своєю актуальністю та яскравими персонажами, тому пані Юлія поділилася історією її створення.

На прикладі історії життя своєї героїні – старшокласниці Міри – Юлія розповіла, до яких трагічних подій може призвести шкільний булінг.

Також авторка представила цьогорічну новинку – повість «Хікі шукають любов». Уля та Дрон – підлітки-відлюдьки. Через тяжку фізичну і психологічну травми вони зачинилися від світу у власній кімнаті.

Говорячи про книгу, Юлія Чернієнко мала з підлітками відверту розмову про головне – про стосунки: з батьками, друзями, коханими, вчителями і, що важливо, із самими собою. І про те, заради чого варто пропрацювати власні страхи й образи і сміливо вийти у світ – щоб реалізовувати себе, свої таланти і втілити у життя власні натхненні мрії.


Завершилися зустріч мотиваційними побажаннями авторки – цитатами із її книги «Хікі шукають любов».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік