21 березня 2018

Письменник, як лікар…

Тиждень дитячого читання у нашій бібліотеці, як завжди, дарує маленьким читайликам не лише багато сюрпризів, а й багато цікавих зустрічей із сучасними дитячими письменниками. Ось і сьогодні учні 3 класу ЗОШ №32  завітали до нас, щоб познайомитись і поспілкуватись у рамках віртуального ЛітПорталу «Від тих, хто пише, тим, хто читає… » з цікавою авторкою, журналісткою, яка має зіркове ім’я - Зіркою Мензатюк .





Діти разом з пані Зіркою переглядали вміст «чарівної скрині», у якій знаходилося чимало цікавих речей, що нагадали письменниці незвичайні і цікаві факти із її життя та творчості, якими вона залюбки поділилася з учнями.



У процесі спілкування малеча дізналася, що наша гостя любить саджати та доглядати за  квітами, тому на усіх чекала гра «Впізнай квітку», під час якої письменниця розповіла про квіти, що ростуть у неї на дачі.

Оскільки вишивання - це сімейна традиція пані Зірки, ми запропонували хлопчикам створити візерунок на умовному рушничкові. А дівчата, після розповіді про книжку «Таємниця козацької шаблі», спробували себе у ролі відважних козаків та довели, що теж досить спритні та вправні.




Зустріч пройшла у теплій, радісній і по-домашньому комфортній обстановці. Дякуємо пані Зірці за приємно проведений час!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік