19 березня 2018

Як «пізнайчики» Сонечко закликали

Маленькі «пізнайчики», не дивлячись на непогоду, зібрались в неділю на заняття розвиваючого клубу у секторі періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

На запитання, яка зараз пора року, найменшенькі відповіли: «Зима», бо холодно і пташки не співають. Справді, цього року березень – зимовий.


А що як нам закликати Сонечко? Можливо, цим ми допоможемо весні вже нарешті вступити у свої права?


Спробувати не завадить. Якщо кожен виготовить таку яскраву чудову поробку, то дійсно світ стане світлішим і теплішим.


Тож, до роботи! Найважче маленьким діткам навчитися складати аркуш паперу гармошкою. А найвеселіше – розмальовувати обличчя свого Сонечка.


Але з допомогою волонтерів бібліотеки Дар’ї Рехлицької та Михайла Годованюка, які чудово ладять з маленькими дітьми, всі з завданням впорались.


Подивіться, як засяяли обличчя дітей! Від самих тільки їхніх усмішок вже стало тепліше.



Заняття вийшло цікавим і веселим. Пісеньку «Вийди, вийди, сонечко!» вивчили всі, навіть батьки, пограли у гру «Сонечко і дощик» і в дитячих журналах знаходили предмети, які схожі з сонечком формою чи кольором.


Бібліотекарі сектору періодики дуже вдячні волонтерам – юним друзям бібліотеки за допомогу та завідуючій сектором абонементу Кацарській Наталії Юр’ївній за їх залучення до волонтерства.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік