30 березня 2018

Всі в бібліотеку!

Перед весняними канікулами херсонські школярі з різних шкіл цілими класами приходять до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, бо тут для них бібліотекарі у кожному відділі підготували надзвичайно цікаві заходи.



Сектор періодичних видань у ці дні запросив учнів 3-А класу школи №37 на найвеселіше журнальне реаліті-шоу «Леді та джентльмени».




Після заходу, знайомлячись з відділами дитячої книгозбірні, хлопчики та дівчатка були вражені і здивовані незвичайними книгами, різноманітними журналами, оригінальними інтер’єрами, медіа-центром та танцювально-ігровою зоною.



Учнів 5-А та 5-Б класів школи №14 та 6-А класу школи №15 побували на екологічному прес-вояжі «Мешканці степової перлини».



А восьмикласники школи №14 демонстрували свої знання під час турніру ерудитів «Читай та перемагай!» та з великим задоволенням переглядали журнали сектору періодичних видань.

Ура! Канікули розпочались! Всеукраїнський Тиждень дитячого читання триває! Тож, чекаємо на вас, наші юні друзі, у бібліотеці щодня!



Ангеліна Вєтрова, 
завідуюча сектором періодичних видань 
Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік