19 березня 2018

Шукачі пригод

18 березня відбулося святкування Дня народження чарівної дівчинки, шукача пригод та справжньої принцеси, читачки молодшого відділу Аліни.
  

Всі запрошені дітлахи познайомилися із Райдугонами та Маленьким Сонько, який полюбляв дивитися сни і не любив прокидатися. Але свято відбувалося зовсім не у сні, а насправді. Маленькі шукачі пригод розв’язували ребуси, відгадували загадки, «грали» на різноманітних музичних інструментах, створюючи справжній ансамбль, співали пісень та навіть, як справжні детективи, за допомогою збільшувального скла, розглядали предмети та речі, з якими в житті ми дуже часто стикаємось.
  




Справжнім сюрпризом стала поява Ельзи, принцеси із мультфільму «Крижане серце ». Щоб геть не замерзнути, присутні каталися на «санчатах», грали в рухливі ігри, танцювали, дарували подарунки іменинниці та пригощалися солодощам.
  





Незабутнє і неповторне свято дитинства – це День народження. Його святкування - радісний момент кожної дитини, зробіть його незрівнянним разом із Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік