27 березня 2018

Бібліотечні ресурси - викладачам історії та права Херсонщини

26 березня колективом Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки був реалізований комплекс заходів «Бібліотечні ресурси та можливості на допомогу викладачам історії та права загальноосвітніх навчальних закладів» спільно з Херсонською академією неперервної освіти.



Викладачі історії та права Херсонської області, які перебувають на курсах підвищення кваліфікації познайомились з програмами та проектами обласної дитячої книгозбірні під час професійної екскурсії.
Під час зустрічі освітяни були запрошені до участі у обласному інтелектуальному турнірі «Ігри патріотів Херсонщини». Учасники щорічного турніру учні 4-9 класів на першому етапі змагаються за електронними краєзнавчими картами, що були розробленні працівниками бібліотеки. Найцікавіші розробки також були презентовані.

Найбільше гостям книгозбірні сподобалась інноваційна розробка головного бібліотекаря з масової роботи читальної зали, захід "Юридична академія супергероїв «На захисті авторського права», який увійшов у число переможців IV обласного конкурсу на кращий правовий захід "Правові орієнтири".


Насичена програма включила презентацію нових розробок працівників бібліотеки «Світові вершини літератури та мистецтва Херсонщини».
Освітянам сподобалась зустріч і наостанок вони пообіцяли відвідати Херсонську обласну бібліотеку для дітей ім. Дніпрової Чайки зі своїми учнями.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік