21 травня 2018

Подарунок від Посольства Королівства Швеція читачам бібліотеки

У Херсонському палаці молоді і студентів за програмою ХХ Міжнародного театрального фестивалю "Мельпомена Таврії" сьогодні відбулась вистава "Малюк і Карлсон" за всесвітньовідомим твором Астрід Ліндгрен. Цю інтерактивну постановку разом з херсонською дітворою дивились і керівники області - Владислав Мангер, голова обласної ради, і Андрій Гордєєв, голова обласної державної адміністрації, а також почесні гості - Мартін Хагстрьом, Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Швеція в Україні, та Карл Стурен, почесний консул Королівства Швеція в Каховці.
Перед виставою очільники області та гості обмінялись думками щодо співпраці Херсонщини і Швеції в економічній та культурній сферах на імпровізованій прес-конференції.
Пан Посол, зокрема, підкреслив, що дитячій культурі, дитячій книзі в його країні надають надзвичайної ваги.
Про це свідчила і виставка "Тут ростуть лдіти. Шведська література для дітей", що прикрашала фойє Палацу, і подарунок, який пан Мартін Хагстрьом передав директору обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки - добірку книжок сучасних дитячих письменників Швеції в українських перекладах, а також видань про історію дружньої країни.
    
Про цю подію читайте також: http://khoda.gov.ua/malenkim-hersoncjam-prezentuvali-vistavu-maljuk-%D1%96-karlson

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік