24 травня 2018

Неси добро у світ природи!

Природу треба поважати:
Бо все це є і ти, і я!
Про неї всі повинні дбати!
Дорослі і мале дитя! 


Природа – це наш дім. Дорослі повинні навчити дітей жити у цьому домі так, щоб у ньому завжди вистачало місця всім: і пташці в небі, і звірям у лісі, і черв’ячку в землі, травичці і квітці, високому дереву і маленькій стеблині, і, звичайно ж, людині. У цьому домі повинні панувати мир та злагода, любов і добро.

Сьогодні до відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів завітали вихованці Центру раннього розвитку «Смайлик», щоб зазирнути у калейдоскоп цікавих знань під назвою «Неси добро у світ природи».
 




Спочатку малюки пригадали, що таке навколишній світ, відгадували загадки про мешканців водоймищ, складали пазли та розпізнавали овочі і фрукти, виконували кумедні завдання під час «Квіткових фантів», брали участь у грі «Веселі листочки».
 



Несподівано на захід завітав Зелений Райдугон, який запропонував дітлахам створити Веселковий місток, завдяки якому відбуваються незвичайні дива. Таким дивом стала поява всім відомого персонажа Кота Леопольда. Діти із задоволенням разом з Леопольдом вивчили повчальний невеличкий віршик про природу та бережне ставлення до неї:

Пам’ятайте, любі діти,
Щоб сади у нас цвіли, 

Щоб літали в чистім небі 
І лелеки, й журавлі,
Щоб пташки у нас співали,
І дерева підростали, 
Щоб земля була у квітах,- 
Бережіть природу, діти!





А закінчився захід танцювальним батлом в дружньому та товариському колі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік