30 травня 2018

Прощавай, садок дитячий! Ми йдемо у перший клас!

Ми на святі нашім зараз 
Знов маленькими були. 
Ну чому, садочок рідний, 
Ми так швидко підросли! 


Сьогодні до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки завітали вихованці Центру раннього розвитку дитини «Золотий ключик», щоб відзначити свій особливий день - прощання з дитячим садочком, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.
  



У молодшому відділі зібралися дівчатка у ошатних сукнях, хлопці, як справжні кавалери, - у краватках, батьки і гості, колектив дитячого садка. Під час свята маленькі випускники продемонстрували присутнім свої знання, які вже встигли здобути під час навчання у Центрі.
  



На свято до малечі завітали Листоноша Печкін, в міру вгодований чоловік у самому розквіті сил – Карлсон, Кіт Леопольд, та Крокодил Гена. Кожен з героїв привітав дітлахів із святом і побажав веселого, приємного відпочинку та щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі.
  





Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож, бажаємо дітлахам успіхів, а батькам – терпіння і мудрості!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік