22 травня 2018

День народження Пеппі!

Що таке дитинство? Це безтурботність, веселощі,ігри, розваги, одним словом – бешкетливий гармидер… Але, на жаль, влаштовувати його малечі забороняють дома – батьки, в дитячому садочку – вихователі, в школі – учителі. Але 22 травня юні читачі відділу обслуговування дошкільників і учнів 1-4 класів ХОБД ім. Дніпрової Чайки мали змогу від душі побешкетувати на Дні народженні улюблениці і дітей і дорослих – Пеппі.
Приводом для свята стала виставка шведської дитячої літератури, що від учора експонується в бібліотеці й привертає увагу наших юних і дорослих відвідувачів.





Свято пройшло просто чудово: хлопці і дівчата мали можливість пустувати і бешкетувати без відпочинку. Головна героїня вийшла просто неперевершеною на малюнках дітлахів. Юні сміливці безстрашно носили справжнього коня по тоненькій мотузці під куполом цирку, готували смачні і оригінальні страви до свята.




А наостанок отримали від Пеппі чарівні цукерки, завдяки яким часточка веселощів і дитинства залишатиметься у їхніх серцях назавжди!..

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік