05 травня 2018

Завітай до нас на свято,
адже вражень тут багато!

Букварик для кожної дитини відіграє велике значення. Це перша книжка, яку отримує учень під час першого дзвоника. З неї малюк черпає перші ази мудрості і знань. Знайомиться з першими літерами, знаходить такі близькі і рідні серцю слова, як мама, родина, Україна.

Саме тому 5 травня у Відділі обслуговування дошкільник та учнів 1-4 класів відбулося справжнє свято, на якому були присутні учні 1 – Б класу ЗНЗ№46.



 Першокласники в останній раз зустрілися з Буквариком, пригадали всі букви, на швидкість збиралися до школи, складаючи умовні рюкзачки, як Буратино – писали «носиками» слова «школа» та «книга».





А дізнатися хто ж у наступному навчальному році буде отримувати гарні оцінки допомогла гра «Справжній відмінник». 



Завдяки огляду-рекламі «Цікаве поруч» діти поринули у чарівний світ нових, незвичайних книжок., але на цьому несподіванки не закінчилися. 



Кожна дитина отримала від Букварика, на згадку, подарунок, але справжнім сюрпризом для малюків стало відвідування «маленького кінотеатру» нашої бібліотеки та азартні, емоційні, запальні танці. 



Буквар, школа, перша вчителька та Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки запам’ятаються на все життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік