23 серпня 2018

Єдиній і Соборній Україні!

Молюсь за тебе, Україно,
Молюсь за тебе кожен час,
бо ти у нас одна-єдина, -
Писав в своїх віршах Тарас.
Сьогодні, напередодні великого свята – Дня Незалежності України, в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки зібралися гості та юні читачі для проведення євроквесту «Ми - українці, ми - європейці». Адже саме в Україні знаходиться географічний центр Європи.
Кожна країна розвивається своїм шляхом, віками формується її культура, мова, і щоб упевненими кроками йти вперед, маємо цікавитися культурою і звичаями інших країн.
Дотримуватися заповіту великого українського Кобзаря «… І чужому научайтесь, і свого не цурайтесь…»
Наш народ мирний і трудолюбивий, завжди підтримує дружні стосунки з іншими народами.
А особливо з тими, які живуть поруч з нами – з народами Європи. Юні учасники квесту довели свої знання та здібності подолавши всі етапи та виконавши всі завдання.
А яке ж свято без пісні! Тож нагородою для всіх став вокальний подарунок Кохановської Анни, вихованки зразкового художнього колективу вокально-хореографічного гуртка «Зорепад», керівник Кузнєцова Ольга.
За традицією до Дня Незалежності України в стінах нашої бібліотеки ми проводимо святковим флешмобом «Живий» герб». Перед ґанком нашої бібліотеки зображений герб нашої держави. Який є символом волі та незалежності України. Учасники свята оживили його заповнивши малюнок не виходячи за межі.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік