06 серпня 2018

Крапка, ще раз крапка – вийшли оченятка


Минулого тижня читачі відділу естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки віртуально відвідали Діснейленд. Так-так, саме Діснейленд, тому що темою чергової зустріч за програмою «Розмалюємо літо кольорово» була мультиплікація. А саме з ім’ям Уолта Діснея пов’язаний її розвиток.


Діти дізналися, що король мультиплікації Уолт Дісней був художником, режисером, продюсером і створив саму веселу та добру імперію розваг.
А чи можна уявити Діснейленд без Міккі-Мауса? Звичайно, ж ні. Все ж почалося з Міккі. У нього є багато друзів, які відомі всьому світу.


Також учасники літніх читань нагадали, що є графічна, пластилінова, комп’ютерна анімації, дізналися про особливості блокнотної та як можна самому намалювати мультик.
Діти розмальовували улюблених героїв Діснея та придумували свої мультісторії.




Велика колекція різноманітних діснеєвських книг чекає на дітей, які ще не прочитали ці чудові історії. Наші постійні читачі вже знайомі з багатьма героями книг.


P.S. Алінка, читачка бібліотеки, показала всім присутнім як працює повітряний фломастер. В кого сильні легені – може вже малювати ним, а у кого – слабкі – тренуйтеся!):


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік