17 серпня 2018

З Україною в серці

Cьогодні, 17 серпня, відбулася чергова зустріч за програмою літніх читань у секторі документів іноземними мовами на тему: «Україна в моєму серці». Наша зустріч була присвячена майбутньому святу – Дню Незалежності України.

Спочатку діти актуалізували свої знання, відповівши на запитання про Батьківщину. Потім розгадували тематичний кросворд «Cимволи України». Читачі згадали українські прислів’я завдяки спільній грі, де поєднали початок та кінець мудрих народних висловів.
Розумники та розумниці переглянули захоплюючу презентацію “Українські цікавинки”. Вони дізналися, що в Україні - найглибша станція метро у світі, найбільший літак, найдовший духовий інструмент; в нас знаходиться географічний центр Європи; наша нація – одна з найспівочіших, це підтвердили переможниці конкурсу «Євробачення» - Руслана і Джамала, та багато іншого.

Наостанок усі переглянули відео з краєвидами усіх обласних центрів України та прочитали виразно вірш талановитого поета Володимира Сосюри “Любіть Україну”. Кожний отримав яскраву карту нашої країни.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік