28 серпня 2018

Бібліотечна фабрика зірок. Фінал

Добігає кінця літо - найулюбленіша пора року як дорослих, так і дітей. А разом з ним завершуються і стажування на «Бібліотечній фабриці зірок», через яку пройшла велика кількість відвідувачів – це і вихованці літніх таборів «Сонечко» та «Юнга», і постійні читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки та її  гості.



28 серпня було підведено підсумки та обрано найкращого знавця відомих особистостей різних зіркових професій, з якими  діти знайомилися протягом літа на цій фабриці.
Користуючись «Зірковою базою даних» кожен учасник спробував упізнати або ж вгадати знаменитість та віднести її до тієї професії, якій ця людини присвятила все своє життя.


Традиційною нагородою за перемогу була книга з серії «Життя видатних дітей», яку отримав Дмитро Мак за друге місце, виборене в запеклій боротьбі між трьома хлопчаками з однаковою кількістю фішок.


Найкращі ж знання продемонстрував частий учасник та переможець наших заходів – Байбуз Лев, який у подарунок отримав невеличкий конструктор лего.
Дякую всім відвідувачам Бібліотечної фабрики зірок за цікаво проведене літо.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік