23 серпня 2018

Єдина! Вільна! Неподільна!

Можна все на світі вибирати, сину,
Вибрати не можна тільки Батьківщину.
(Василь Симоненко)
  
День Незалежності кожного року нагадує не тільки українському народу, але і всьому світу, про існування нашої незалежної, демократичної та унікальної країни. І саме тому працівники молодшого відділу напередодні цьогорічного свята запропонували своїм користувачам відвідати  патріотичну панораму «Єдина! Вільна! Неподільна!»
Малеча пригадала державні та народні символи, обряди та традиції нашої країни, розповідала вірші про рідний край. За допомогою гри «Які ми – українці?» діти з’ясували, які риси характеру  притаманні українцям, а гра «Ми пишаємося ними!» дала змогу згадати  відомих політиків, талановитих вчених, видатних митців та спортсменів, які прославляли Україну в той чи інший час, прокласти історичний місток до подій 100-річної давнини, коли Українська Народна Республіка постала на світовій мапі.
А найголовніше вияснили, що, досягаючи власного успіху в житті, наші громадяни - і дорослі, і юні - тим самим створюють успіх цілої країни, що ми всі є часточками великого народу і цим по-справжньому пишаємось.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік