27 серпня 2018

Влітку літери збирали, у веселу гру зіграли

Протягом усього літа користувачі відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів брали  участь у літературній  АБВГДейці «Від А до Я – читання щодня» та із задоволенням відвідували галявину літературних розваг. Останній тиждень літніх канікул, а саме останній понеділок,  не став винятком.
Лідери читання, які постійно відвідували бібліотеку влітку, прочитали багато книжок та дізналися чимало нового з різних галузь знань. Перевірите це допомогла, як завжди, гра.  Відповідаючи на запитання від простого до складного, розв’язуючи ребуси та задачі, малюючи у своїй уяві кумедні образи літературних героїв, активні учасники літніх читань продемонстрували свої  розумові здібності, логічне мислення, спостережливість, кмітливість, винахідливість та  ерудованість.


Незабаром 1 вересня – час, коли порожні без учнів школи знову наповняться дитячими голосами та шурхотом зошитів. Знову радісно задзвонить шкільний дзвоник, сповіщаючи про початок та кінець уроків. І ми сподіваємось, що здобуті цього літа нові знання, нові знайомства, нові книжки стануть в нагоді кожному, хто провів з користю літні канікули  у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.
А 9 вересня о 12.00 на всіх учасників Програми «Канікули з книгою», у молодшому відділі,  чекає читацьке рандеву -  «Обрії казкового літа».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік