16 серпня 2018

Скарби скіфів

Скіфія – загадкова і таємнича країна. Навіть сьогодні, коли історикам відомо так багато про давні племена земель Північного Причорномор’я, деякі запитання залишаються без відповідей. Нам пощастило бути частиною історії великого войовничого народу.


В рамках літніх читань «Розмалюєм літо кольорово» юні читачі відділу естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки поринули в історичне минуле могутнього племені скіфів. Завдяки археологам, професійне свято яких відзначається у багатьох країнах, люди дізналися, що скіфи були відважними воїнами та неймовірними ювелірами.


Оскільки проживали царські скіфи на територіях Південної України, де знаходиться найбільша в Європі пустеля, а як пісок ховає багато таємниць. Саме тому цього разу на занятті ми малювали піском. 
В гості до дітей завітала майстриня арт-студії «Пісочний острів» Юлія. Вона провела майстер клас для дітей по малюванню піском, та подарувала читачам чудовий настрій. Діти власноруч створили пісочні смайлики – магніти.





Ось так весело, з користю діти провели час у бібліотеці, і пішли додому з новими знаннями, чудовим настроєм та подарунками.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік