07 серпня 2018

З нами весело та корисно)

7 серпня Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки черговий раз радо зустрічала відпочивальників табору «Сонечко».
У відділі обслуговування дітей молодшого та дошкільного віку діти зуміли продемонструвати свої знання під час інтерактивної гри «Ерудит-шоу». Безліч питань з різних тем не залишились без відповідей, а також наші гості розвивали увагу та пам’ять з грою «Уважний та начитаний».



Юні поціновувачі музики ознайомились із найвідомішими композиторами світу. Діти дізнались цікаві факти із життя та творчості митців, а переможці гри були нагороджені переможці пам’ятними призами. Серед вихованців табору знайшлись і справжні музиканти, які охоче представили нам свої таланти.
Навчались граючись сьогодні і у відділі мистецтв. Спочатку була пізнавальна гра «Кольорик», в якій діти відгадували кольори, вчились їх правильно змішувати та пригадали безліч пісень про колір. «Крок за кроком» - мистецька гра, в якій читачі відгадували види та жанри мистецтв, вправлялись в акторській майстерності. Багато хто спробував себе в якості героя відомих мультфільмів та кіно.
Справжньою «родзинкою» стали танцювальні розваги в ігровій залі центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів».

Діти охоче повторювали рухи за танцівниками на моніторі, підспівували у караоке пісні англійською мовою, потім мали змогу переглянути власні танці та визначити переможців.
Сьогодні до нас завітало більш ніж 70 дітлахів. Наша бібліотека з задоволенням приймає нових відвідувачів та пропонує їм багато варіантів цікавого проведення часу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік