14 грудня 2018

Це знають дорослі і діти: книжкова країна – найкраща у світі!

14 грудня у рамках ІІІ Південного фестивалю книги і читання «Книжковий Миколай» у школах нашого міста пройшла низка зустрічей із гармонійною, чарівною жінкою, письменницею, видавцем, педагогом,  членом Національної спілки письменників України – Тетяною Луньовою.   Літературні майданчики розташувалися у спеціалізованій школі№27, НВК№56 та загальноосвітній школі №41.





Маленькі книголюби мали унікальну можливість познайомитися із гарними, чутливими  та добрими казками сучасної письменниці, які вчать бережному та лагідному ставленню до природи, чуйним відносинам один до одного та навіть отримати декілька порад,  як стати справжньою королевою, а саме які вчинки та добрі справи сприятимуть такому перевтіленню.
Також діти, завдяки забавам та іграм,  дізналися -  чи знайшло «Зайченятко У» своє ім’я, хто допоміг йому в цьому? А найголовніше – з’ясували, що дружба – це великий скарб, який потрібен кожній людині. Теплі зустрічі на майданчиках завершились автограф – сесією, доброзичливи та щирими побажаннями  на наступний рік.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік