21 грудня 2018

Ділимось досвідом роботи

21 грудня в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки відбувся комплекс заходів для освітян Херсонщини. Це спільний захід нашої книгозбірні з Херсонською академією неперервної освіти. Для вчителів початкових класів була організована екскурсія бібліотекою, в молодшому відділі був представлений огляд електронного ресурсу «Ігри патріотів Херсонщини». Було прокоментовано сім настільних ігрових карт відповідно до їх спрямування та особливостей побудову процесу проведення.
Також  учасники та гості заходу познайомилися з основними напрямками роботи  відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів. Для них презентували інноваційні  форми та програми  роботи бібліотеки з молодшими школярами,  розробки  власних  інтерактивних ігрових ресурсів. 




Під час практичної презентації гри «Від А до Я – читання щодня», об’єднавшись у дві команди, вчиителі виконували завдання на літери з абетки: впізнавали книгу за її екранізацією, відгадували жартівливі загадки, відновлювали текст, представлений у вигляді нісенітниці, та змагалися у скоромовленні. 

До освітян на презентації приєднались і наші гості із Полтавської обласної бібліотеки для дітей імені Панаса Мирного, що якраз перебувають у бібліотеці імені Дніпрової Чайки з професійним візитом.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік