03 грудня 2018

Eurocheck IN: Україна

2 грудня у секторі документів іноземними мовами Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки відбулася чергова зустріч клубу EUROCHECK IN.  Цього разу ми спілкувались про нашу Батьківщину. Раунд за раундом читачі доводили,  що знають  чимало цікавого про Україну. Знавці проходили бліц-тест «Люби і знай свій рідний край». Продовжували відомі прислів’я, із заплутаних букв складали слова-символи України. У наступному раунді «Перекладач», діти показали високий рівень володіння рідною мовою. Пограли у гру «Вірю чи не вірю», де були запропоновані факти про Україну, треба було вгадати наскільки вони правдиві.


Працівник сектору називав відомих українських діячів минулого і сучасного життя, а діти відповідали ким вони є. Згадали народні фразеологізми та їх значення. Пригадали найважливішу інформацію про Україну: кількість областей, міста-мільйонники, національні символи, історичні події, традиціі та звичаї. Переглянули медіа-презентацію «Українські цікавинки» та дізналися невідомі факти.
Наостанок зробили фото з державним прапором та яскравими книжками «Народне вбрання», «Культурна спадщина», «Народна іграшка».


Зустріч була досить пізнавальною, спонукала клубівців до активності та сприяла духу командної гри.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік