18 грудня 2018

Святий Миколай іде, Різдво за собою веде

Зимові свята починаються у грудні, і першим до дітей приходить Св.Миколай, який приносить слухняним дітям подарунки – цукерки, яблука та горіхи. Але цього року самі діти, учні Херсонського ліцею Херсонської обласної ради, підготували святкову програму для слухачів університету третього віку Дніпровського району. Сценарій вистави написав художній керівник театральної студії, що діє у ліцеї, Олександр В’ячеславович Іванов. Вистава нагадала усім присутнім, що лише добрі вчинки роблять наше життя змістовним та насиченим, що друзі завжди допоможуть в біді. Юні артисти співали, імпровізували та танцювали. Усі присутні подякували ліцеїстам та їхньому керівникові, а від бібліотеки вони отримали солодкі подарунки.



Це все ж таки свято Святого Миколая!
Для слухачів університету третього віку була також підготовлена презентація про особливості святкування Різдва в Великобританії та Німеччині, яку представили бібліотекарі сектору документів іноземними мовами. Театралізовану виставу відвідав також мовний асистент Гете-Інституту Хайнріх Аммон, який розповів про святкування Різдва в його родині та федеративній землі Баварія.


Дякуємо усім, хто завітав до нас у цей день. Сподіваємось на подальшу співпрацю обласним ліцеєм, університетом третього віку Дніпровського району та Херсонським центром німецької культури. 


Бажаємо усім веселого Різдва!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік