14 грудня 2018

Читацький quiz

Котики, коти і кішки заполонили увесь світ. Вони не тільки найдавніші домашні улюбленці і учасники реалістичних історій з життя, а ще й одні з найпопулярніших тварин-героїв художніх творів для дітей і дорослих. Сміливі, хитрі, розумні, непідкупні і смішні. У їх житті чимало цікавинок і таємниць.

Сьогодні учні 6-х класів школи №28 стали учасниками справжньої інтелектуально-розважальної гри - quiz «Таємниці світу котів».
Захід відбувся у рамках ІІІ Південного фестивалю книги і читання «Книжковий Миколай», і на ньому  відбулася зустріч наших читачів з представником видавництва «АССА», Тетяною Левченко. Адже саме  видавництво  «Агенція Сучасних Спеціалістів та Авторів» спеціалізується на випуску дитячої художньої, шкільної та туристичної літератури. 
Книговидавці активно розширюють свій асортимент, зорієнтований на сучасних дітей, тому й уважно стежать за новітніми тенденціями в розвитку літератури, а також беруть участь у міжнародних і національних виставках та ярмарках, до яких віднедавна долучився і наш «Книжковий Миколай». Пані Тетяна презентувала один з найпопулярніших бестселерів, точніше - цілу серію пригодницьких романів, популярних у всьому світі  - «Коти-Вояки». 
Гостя  провела цікаву інтелектуальну гру з активними читачами, тому кожен учасник мав змогу отримати подарунок. І чим більше правильних відповідей - тим цікавіший подарунок. 
Тож запрошуємо усіх юних поціновувачів сучасного фентезі поринути у загадковий світ котів, адже книг про них написано чимало! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік