15 грудня 2018

Таємниці світу Котів: Mad Head Show

«Книжковий Миколай -2018» продовжує дарувати подарунки!
Так, 14 грудня їх отримали учні 5-х класів Херсонської гімназії №6 з поглибленим вивченням англійської мови та учні 7-х класів Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №30 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу та англійської мови Херсонської міської ради.
Посередником між Миколаєм і читачами виступили Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки та представник видавництва «АССА» Тетяна Левченко.
Подарунків було декілька: командно-розважальне Mad Head Show «Таємниці світу Котів» - гра, яка є міксом таких ігор, як ЩО? ДЕ? КОЛИ ?, брейн ринг і подібних до них та нагороди від видавництва «Агенція Сучасних Спеціалістів та Авторів», що спеціалізується на випуску дитячої художньої, шкільної та туристичної літератури.  

Гра пройшла в легкій атмосфері з нескладними питаннями, де не потрібно бути кандидатом наук і мати енциклопедичні знання для участі в грі, питання орієнтовані на логіку і кмітливість, іноді допомогало навіть почуття гумору.




Питання  були різні: аудіальні і візуальні, класичні, навіть веселі інтерактивні та звичайно за мотивами  найпопулярніших бестселерів, точніше цілої серії пригодницьких романів, популярних у всьому світі  - «Коти-Вояки». Такий підхід дуже збалансований, тому як хтось може виявитися сильний в логіці, а кому-то легше даються візуальні завдання. Серія книг «Коти-Вояки»  завоювала понад 30 000 000 читачів й фанів у всьому світі.



 І сьогодні, розкриваючи деякі таємниці світу котів, цих фанів стало ще більше!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік