10 грудня 2018

Мультиплікатори у пошуках втрачених артефактів

Шалені лицарські змагання проходили в Медіа-лабораторії Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Саме так за допомогою настільної гри юні читачі мали змогу поринути у світ дивовижних та відважних пригод середньовіччя. Хлопчики та дівчатка намагалися якнайшвидше зібрати чарівні артефакти, аби отримати подарунок від самого казкового короля. Мандруючи через зачаровані лабіринти, лісами та горами до сусіднього королівства вони зустріли фей, ельфів та драконів. 




Цього разу наша недільна зустріч в клубі була дуже насичена, різноманітна та як завжди пізнавальна. Окрім розваг клубівці дізналися про певні тонкощі різної знімальної апаратури, опанували зйомку відеокамерою. Спробували свої сили як оператори і навіть відзняли деякі моменти гри своїх друзів. 


Під час кожної зустрічі наші мультиплікатори дізнаються багато нового та цікавого. Попереду ще багато роботи, адже всім хочеться як найшвидше побачити результат. Чекаємо на зустріч з вами 23 грудня о 10:00 у МЕДІАЛАБОРАТОРІЇ.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік