14 грудня 2018

Новорічні читання з Сергієм Лоскотом

Напередодні новорічних свят і в рамках ІІІ Південного фестивалю книги і читання «Книжковий Миколай» у "рожевій" залі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки засяяла справжня красуня – новорічна ялинка, біля якої й відбулася зустріч із сучасним письменником Сергієм Лоскотом. 



Новорічні читання мали цікаву форму і назву – «Кожен бачить зірки по-своєму!» Протягом всієї зустрічі автору потрібно було запалювати зірки на умовній ялинці, і тим самим розкривати таємниці написання творів, власного характеру, повсякденного життя. Завдяки бліц-опитуванню «За хвилину про людину» учні 3-А класу школи№32 дізналися, що головні герої книжок нашого гостя - це реальні люди: сусіди та знайомі письменника; всі разом визначали, чи справді великі собаки бояться маленьких дівчаток та яке таємне завдання  виконував капітан Кеп.


Подарунком для Сергія Лоскота  стала велика купа маленьких зірочок, які діти власноруч виготовили із паперу, з побажаннями гарних зустрічей із читачами, миру, здоров’я та натхнення.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік